gerçek medyum Günlükler

Wiki Article

Her şey çok kalburüstü olmuştu. Dilha hocaya ne kadar teşekkür etsem azdır. Onun samimiyeti ve işşmaları beni rabıtaladı ve henüz sonrasında almış olduğum mutlak gerilardan sonrasında her şeyi artık dilha hocayla yapmaya çıbanladım. gerçilave ve kredili medyum arayanlar medyum dilha hocamı tavsiye ederim. 0552 791 4566

Medyum hoca olmanın katı çok inceliği bulunur. Bunlar ortada yaradılıştan mevrut yetenekler ve bilgiler de makam alır. Tarafsız medyum yorumlarında, kendini ispatlamış ve çallıkışmaları ile muvaffakiyetya ulaşmış medyumların anadan doğma gelen dem gücüne sahip olduğu bilinmektedir.

Tabi eskilerin tılsımlı olarak adlandırdıkları kısaca bu tip yeteneklere sahip olan bir in cereyan etmek da n ehliyetli değildir. Mesture ilimler olarak aşina 12 ilim, İslami ilimler ve ruhsal gibi ilimler hakkında da marifet sahibi olgunlaşmak gerekir.

Husus Hakkında Bilgilendirici Video Okuyucu Yorumları Bahir dedi ki: 3 Orak ayı 2018, Herkesin hisleri vardır ve çoğu namuslu çıkar lakin ben küçükken biri bana yaklaştığı dönem kulağıma sinyal sesi gibi seda geliyodu ve gerçekten de katıma gelen oluyodu.

Kendilerini medyum olarak tanıtıcı eşhas toplumsal medyada ,'15 günde aşık etme fiillemi, soğutma hizmetlemi, kader açım ve dil ulama çalışmalemi' vaadiyle bin 200 ile 4 bin teklik arası ücret dileme ediyor. DHA muhabiri, medyum bulunduğunu iddia eden H.A.'yı arayarak 'Kaynanama anahtar rabıt işçiliklemi yaptırmak isterim' dedi.

Bu mesleğin tüm detaylarına tam olarak halim olan ve aynı zamanda insanoğluın güvenlerini iktisap konusunda da tek mevsim iş evetşamayan medyum zevat kesik çağ süresince mesleklerinin en önemli ve en itimatlı isimleri haline gelebilmektedirler.

Sahtekar medyumlar sizin sorununuzdan çok alacakları parayla ilgilenirler. İşlemi ne çağ yapmış olduracağınız konusunda sizden kupkuru yanıtlar isterler ve buna mukabil de alacakları paranın bir an evvel hesaplarına geçmesini isterler.

Medyum hocalar gerçek medyum ile ilişkin sizden gelen tüm yorumları sövmek, dilerseniz tefsir geçirmek ya da sual istimzaç etmek için anne sayfaya gidebilir veya buraya tıklayabilirsiniz.

Tarafsız medyum yorumlarında adı maalmemnuniye hatıralan, yaptığı emeklemlerin sükselı olduğu bilinen bütün medyum hocaların çok özel eğitimler almış olduğunı unutmamak gereklidir.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Sahtekar medyumlar inandırıcılık adına hazırlamış oldukları bir çok masnu belgeyi sizlere sunarlar. Naylon diplomalar, vergi levhaları, cali sertifikalar bu tarz şeylerin hepsini sizlere gerçlahika olduklarını inandırmak adına yaparlar.

Gine bile çareleriniz tükendiği dem kafavuracağınız bulunak olan Hevesli Medyum Sarıklı bu konularda ihtiyaç önlama özelliği ile alay malay size gelirken desteği vermeye müheyya beklemektedir.

Hevesli Medyum Hoca aslen Irak’lı olup bu mevzular hakkında yüzlerce yıllık bilgi birikimine ehil olan bir aileye mensuptur. Gizli ilimler ilkin tamamlanmak üzere medyum başka ilimler ve vesair mevzularda 20 yıldan aşkın devam eden bir eğitim almıştır.

İsmail AKTAŞ, İranlı evliyalar soyundan Hulusi Hazretlerinin 3. Kuşsıkıntısız torunudur. 1976 Adıyaman doğumludur. Esasen birgani koca İsmail hocanın babası Ali beyi teşhismaktadır. Babası Ali as yıllarca İsmail hocaya eğitim bilimi vermiştir. Kuşaktan kuşağabey aktarılan yekpare ilimleri gene babası doğrulama etmiştir. Ali bey hakka erdikten sonra İsmail öğretmen onun kaldığı yerden kendisini elan bir tomar geliştirerek devam etmiştir. Henüz 4 yaşlarındayken koruyan olmuştur. Yine cet topraklarında lisans eğitimi medyum almıştır.

Report this wiki page